Ontdek

je geweldigste ik

Mijn doel in het leven is anderen inzicht te bieden. Om dit te bereiken ben ik begin 2014 mijn praktijk gestart: Life Upgrade by Connect. Elke dag werk ik met een glimlach op mijn gezicht. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. 

Na het afronden van mijn studie in de medische wereld kwam er een switch in mijn leven. Freud heeft wel eens gezegd dat hij zich dertig jaar bezig heeft gehouden met de psychologie van de vrouw, maar dat hij op een vraag nog steeds geen antwoord gevonden heeft: wat wil de vrouw eigenlijk? 

Ik ben een vrouw en wist ook wat ik wel en niet wilde. Het menselijke gedrag interesseerde mij steeds meer en meer. Na een periode werkzaam te zijn geweest in het Wilhelmina Ziekenhuis wilde ik mij verdiepen in de menselijke psyche. Zo gezegd zo gedaan, inmiddels jaren later, studies verder en diploma's rijker, ben ik nog steeds gelukkig met de keuze die ik toen gemaakt heb. 

Naast werkzaam te zijn geweest in de medische wereld en het bedrijfsleven heb ik mijn jarenlange ervaring opgedaan bij organisaties waaronder: 

-de Jeugdzorg,

- Forensisch Psychiatrische Kliniek, 

-Tbs- kliniek en het 

-Leger des Heils.

Omdat mijn interesse, ervaring en kennis zich verspreid heeft over verscheidene doelgroepen en situaties ben ik in staat uitstekende service te bieden. 

De trajecten die momenteel in mijn praktijk lopen zijn met name gericht op het bedrijfsleven, volwassenen, adolescenten, jeugd en kinderen.